Familiehockeytoernooi zondag 19 mei 2024

 

Op 19 mei aanstaande is er een feest zoals er nog nooit is geweest!
Het is weer zover! Het allerleukste hockeytoernooi voor jong en oud met dit jaar als thema Festival der Feesten gaat van start. Elk team kan zich helemaal uitleven qua teamnaam, outfit en aankleding! Deze creatieve invulling kunnen jullie toelichten bij de inschrijving.

Aankomst en vertrek
Op zondag 19 mei zijn alle Feestteams welkom om 09.30 uur op MHV. Na een sportief en gezellig programma is het de hoogste tijd rond 21.30 uur.

Om als Feestteam mee te doen, volg je onderstaande link naar het inschrijfformulier, vul je de gevraagde gegevens in en betaal je direct via iDeal voor de deelname.

Een paar spelregels voor de inschrijving:

  • Kies een mooi feest of festival dat jullie als team tijdens het toernooi zullen uitbeelden. Denk aan een wereldfeest of juist een regionaal feest, een jaarlijkse happening, een mooi dance festival, wat er ook bij jullie team past. Bij de inschrijving kunnen jullie de naam van het team doorgeven, passend bij het thema Festival der Feesten *.
  • Elk team kiest binnen het Festival der Feesten thema een outfit/expressie die kenmerkend is voor jullie feest.
  • De minimale teamgrootte is 15 personen, de maximale grootte is 20 personen.
  • De kosten bedragen € 32,50 per volwassene (vanaf 13 jaar) en € 20,00 per kind (tot en met 12 jaar), inclusief lunch, hapjes, avondeten en entertainment!
  • Na aanmelding en betaling ontvangt de contactpersoon van jullie team een bevestiging. De boeking is daarmee definitief.

Zonder taart geen feest!
Volgens traditie vragen wij alle teams 2 taarten te maken die binnen het door jou gekozen Feestthema passen. De mooiste wordt ’s ochtends ingediend voor de feesttaartenwedstrijd. Een van de door jullie gebakken taarten mag jullie team zelf opeten.

Er is plaats voor maximaal 24 teams. Wees er dus snel bij! Mocht de inschrijving vol zijn, dan zal er een reservelijst worden gehanteerd. Uiterste boekings- en betaaldatum is maandag 13 mei 2024.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Contactgegevens organisatie
familietoernooi@mhvmaarssen.nl

*De organisatie behoudt zich het recht voor om jullie te vragen je creatieve invulling aan te passen indien nodig.

Tot ziens op MHV, tot 19 mei!

MHV Maarssen


Contact


MHV Maarssen
Oostwaard 32
3602 AA, Maarssen

0346 - 57 33 00

KVK: 40477852

© 2024 MHV Maarssen - Powered by Lemon